پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

رشد ۳۰ درصدی مراجعین کرونایی در تهران

رییس ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در تهران از رشد ۳۰ درصدی مراجعین کرونایی در این استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 04
کد خبر: ۳۹۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا زالی بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در تهران از رشد ۳۰ درصدی مراجعین کرونایی در این استان خبر داد و افزود: امروز شاهد افزایش غیرمتعارف تردد در تهران و ترافیک در برخی مقاطع زمانی بودیم.

 

وی گفت: این افزایش تردد در تهران در حالی امروز رخ داد، که همین امروز ۴۴۸ بیمار کرونا مثبت در بخش‌های عادی بیمارستان‌ها و ۹۹ مورد جدید نیز در بخش‌های ویژ ه بستری شدند.

 

رئیس ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در تهران اضافه کرد: این ترددها موجب نگرانی ما در خصوص شیوع ویروس کرونا شده است و می‌تواند کار را از اینکه هست سخت‌تر کند.

 

وی با اشاره به عدم اجرای برخی از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا توسط نهادهای ذی‌ربط، گفت: گزارش‌هایی به ما رسیده که نشان می‌دهد برخی از بانک‌ها علی‌رغم مصوبات اقدام به کسر اقساط از حساب مشتریان می‌کنند.

 

زالی گفت: برخی خانواده‌ها نیز از نظر اقتصادی آسیب‌پذیر هستند، که البته برای تمام این مشکلات در ستاد ملی مقابله با کرونا فکر شده است، اما در اجرای این مصوبات فاصله افتاده است، اما با توجه به اینکه در آستانه جلسه فردا ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم، باید هرچه سریع‌تر و قاطع‌تر شاهد اجرای تصمیمات حمایتی و تسهیلاتی دولت باشیم تا نگرانی مالی افراد کاهش یافته و با اطمینان خاطر در خانه مانده و از تردد در شهر بپرهیزند.

 

وی گفت: در غیر این صورت ممکن است کسی که چک و یا مشکلی دارد با چالش مواجه شود، اما مانند گذشته از مردم شریف تهران می‌خواهم با در خانه ماندن به قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا کمک کنند، چراکه در ۴۸ ساعت گذشته آمار بستری‌های استان تهران و نیز در کشور افزایش را نشان می‌دهد.

 

رئیس ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در تهران با بیان اینکه به مشکلات اقتصادی مردم واقف هستم، گفت: اما باید بدانیم اگر اقدامات سخت‌گیرانه تر انجام شود، زودتر شاهد برچیده شدن این ویروس منحوس از جامعه و بازگشت اوضاع به روال عادی خواهیم بود و لذا در خانه ماندن به نفع تمام اقشار جامعه است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده